™ Un cop a dins, com afronto l'examen de Selectivitat? | Preguntes sobre els exàmens de Selectivitat
la xarxa social dels universitaris, presenta:

Notes de tall de les Universitats

Totes aquestes dades són aportades per Patatabrava.com, la xarxa social dels universitaris. Registra't ara per conèixer la gent que vindrà amb tu a classe, per demanar recomanacions als teus companys de cursos superiors, o per veure com són els apunts
Entra a Patatabrava.com

Un cop dins, com afronto l'examen de la Selectivitat?

  • Un cop dins l'aula, guarda silenci. El Tribunal examinador explicarà les regles i té autoritat per expulsarte si les incompleixes, amb la qual que perdries una convocatòria. Si tens alguna pregunta no dubtis a dirigir-te a ells, ja que hi són per a atendre't. I encara que en el institut fossis "el rei de la costella", aquí és millor que t'oblidis de copiar. Els professors et vigilen constantment i no val la pena arriscar tenint tant a perdre.

  • Llegeix totes les preguntes abans de començar a contestar.Así podràs: planificar el temps que necessites per contestar, deixar un temps de sobres per possibles imprevistos i pensar en l'ordre en què les vas a contestar. Posa atenció al verb clau de cada pregunta per a saber què has contestar.

  • Elabora un esquema previ dels continguts de les preguntes per contestar- de forma ordenada i clara.

  • Si et blocs en alguna pregunta, passa a la següent. Sense adonar-te'n, el teu cervell buscarà la informació i podràs recordar el que se't havia oblidat.

  • Cuida la presentació i les faltes d'ortografia. De poc et servirà que et sàpigues la matèria fil per randa, si l'examinador ha de desxifrar el teu examen amb ajuda de la lupa o experts en jeroglífics. Escriu amb claredat i neteja. Si ho fas, la teva puntuació segurament serà més alta.

  • No t'oblidis de revisar les teves exercicis abans d'entregar l'examen. La majoria dels errors es produeixen per distracció i podrien evitar amb una senzilla lectura a manera de repàs al final.

  • Si et falta temps, intenta anotar l'esquema de la pregunta. La persona que el corregeixi veurà que sabies la resposta.

    Molta sort amb l'examen!