™ Quines assignatures de la fase específica he de triar? | Preguntes sobre els exàmens de Selectivitat
la xarxa social dels universitaris, presenta:

Notes de tall de les Universitats

Totes aquestes dades són aportades per Patatabrava.com, la xarxa social dels universitaris. Registra't ara per conèixer la gent que vindrà amb tu a classe, per demanar recomanacions als teus companys de cursos superiors, o per veure com són els apunts
Entra a Patatabrava.com

Quines assignatures de la fase específica he de triar?

Les assignatures que has de triar per presentar-te no depenen de la teva branca de batxillerat, si no de la branca de coneixement a què pertany la cursa que vols estudiar. Tu pots haver estudiat el batxillerat d'Arts, però després presentar-te a selectivitat a assignatures de Ciències de la Salut per tractar d'aconseguir una plaça per exemple a Infermeria.

Per tant, el primer que has de fer és pensar quina carrera vols estudiar i on i si aquesta carrera té límit de places. Això és molt important perquè si la carrera que t'interessa no té límit de places només necessites presentar-te a la Fase General de la nova Selectivitat.

La Fase Específica és només per a aquells estudiants que necessiten pujar la seva nota perquè les places universitàries són menys que la demanda. Si aquest és el teu cas, A quines assignatures t'has de presentar? Depèn de la carrera i de la universitat on vols estudiar. Lògicament convé que et presentis a aquelles assignatures que més valora la universitat per la teva carrera i que et presentis almenys en dues ja que com que aquesta fase suma, com més nota puguis sumar, millor.